Op bedevaart. Einde

7 reacties

 1. Lia putting schreef:

  Welkom terug Ron , heb weer genoten van al je verhalen:-)

 2. Diny Quax schreef:

  Dag Ron ,
  Leuk te horen dat alles goed is gegaan, wij 3 stellen uit NH waren ook op tijd thuis maar wij hebben nog even gezellig met elkaar gegeten als afscheid.
  Inderdaad het was een mooie en gezellige reis en leuk te lezen dat jij dat ook vond.

  Groeten dick en diny

 3. Antoine schreef:

  Hoi Ron,

  Mooi verhaal weer. Wij zijn ook net terug naar 4000 km rondje Europa. Qua zadel is het zo herkenbaar. Na deze trip is het zadel vorige week aangepast door Tijger Leathers uit Den Haag. Het bestaande schuim is onvoldoende en dit wordt vervangen. Dan is het probleem opgelost. De Wobble is herkenbaar maar daar lijken bij mij de Dunlop RS3 meer debet aan. Enfin, we moeten wat te zeuren hebben. Succes met de trips en wellicht treffen we elkaar eens.

  • ronputti schreef:

   Goeie tip, die zaak in Den Haag. Daar ga ik mee praten. En die Dunlop, zou best kunnen. Uit nood heb ik nu een Dunlop achter maar vóór nog de originele Pirelli. Twee verschillende soorten banden onder een brommer is niet fijn. En ik moet zeggen dat ik erg tevreden was over die Pirelli’s. Dus die ga ik weer terugzetten.

   • Antoine schreef:

    Ik stap over op Conti Road Attack 3. Mijn maat met de Sport Attack kan met volle bagage hard zonder instabiliteit. Ik rij zelf wat meer zakelijk dus een Road is wenselijk. Mocht je even willen testen met het zadel ben je welkom. Maar het kost nog geen 90 euro. Mijn beste investering van de affegelopen maanden.

 4. Antoine schreef:

  Ron, stuur even een mailtje of een pb op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.