Rondje Duitsland – dag 5

2 reacties

  1. Piet schreef:

    Wat ik me afvraag: heb je geen angst om te gummen op wegen die je niet kent? Zoals verraderlijke bochten, slecht wegdek, kuilen op de weg en noem maar op. Of lul ik nou al echt als een ouwe zak?

    • ronputti schreef:

      Nee, eigenlijk niet. Maar mijn gummen hangt wel af van de omstandigheden. Op een brede, overzichtelijke weg met een hoop ruimte rijd ik een steppie soms wel aan de grond, maar op een bospad pieker ik er niet eens over. En ik houd altijd het wegdek in de gaten met een schuin oog. Zie mijn blog van gisteren toen ik Schauinsland reed. Tenslotte laat de TomTom mij altijd vooruit het profiel van de bocht zien zodat ik weet wat eraan komt. Dat scheelt ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.