KTM’s eerste grote beurt

5 reacties

 1. EG schreef:

  Leuke review
  En het was gratis?
  Dat is het mooie zie ik

 2. Erik schreef:

  Wat weer een leuk stuk vriend!

 3. Remco schreef:

  Leuk stuk, Ron! De ervaring met M-port kan ik helaas niet beamen. Heb ook een KTM bij Verpalen gekocht, jaar later hebben ze hun dealerschap overgedragen aan M-port, monteur mee, DIE is super! Helaas was dat van korte duur, M-port is een totaal ander bedrijf, dus monteur weg. Toen mijn KTM met storing, paar dagen over de garantie en dan heb je in enen de poppen aan het dansen, of beter de euro’s….ze zijn in mijn ogen na het vertrek van monteur René, niet meer capabel als het gaat om kennis van onderhoud en storingen e.d. van KTM’s.
  Als je de monteur zoekt, die werkt nu in Akersloot, met dezelfde passie als vanouds en een gezonde no-nonsens mentaliteit!
  Groeten en nog veel km’s rijplezier 🙂

  • ronputti schreef:

   Hallo Remco,

   De geschiedenis is bekend. Motoport Wormerveer is KTM gaan doen op aandringen van René. Maar René voelde zich er niet thuis en is naar Akersloot vertrokken. Zonder de kennis van René heeft Wormerveer iets van een probleem. Tsja. Voor mij was het aanleiding om een KTM-dealer dichter bij huis te gaan zoeken. Die heb ik gevonden in Rockanje. En dat gaat uitstekend! Inmiddels is de KTM alweer veel verder en noteert nu 72k. En nog steeds dik tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.