Een tentje testen in Zuid-Limburg

5 reacties

 1. Stefan Kortekaas schreef:

  Beste heer, leuk stukje alleen het eerste stukje over de N wegen… u heeft de wijsheid niet in pacht, op deze wegen gebeuren nog steeds de meeste ongelukken. Dan mag u wel in een andere tijd uwvrijbewijs gehaal hebben zoals zovelen in deze groep, overschatting van jezelf is een van de meest voorkomende dingen waaarvan een ongeluk kan ontstaan..

  • Ron Putting schreef:

   U heeft gelijk. Maar aangezien inhalen mij de laatste 50 jaar altijd zonder problemen gelukt is ga ik er vanuit dat dit mij de komende pakweg 20 jaar ook nog wel gaat lukken. 60 rijden op 80 km wegen beschouw ik als gevaarlijk. Dan val ik in slaap.

  • Pieter van den Brink schreef:

   Zuurpruim

 2. Leander schreef:

  Heerlijk stukje tekst en filmpje Ron. Jammer dat je tent en de achterband je in de steek liet.

  Gr. Leander

 3. Suzanne schreef:

  Haha, top verhaal Ron! Lekker rijden in elk geval altijd avontuur, ik stond ook opeens twee keer onderweg stil (1x in Spanje met de oude motor, problemen met stationaire lopen) en nu vorige week 300 km van huis opeens met de nieuwe motor (mn voorste tandwiel was los gekomen, dont ask). Toch zeker 200.000 km zonder problemen altijd gereden, inderdaad nu maar weer even afkloppen. Hopelijk was dit het dan nu weerk.
  Hopelijk heb je een goede rit naar Noorwegen, maar dat is echt motor hemel, dus dat moet goed komen. Echt, nog steeds mijn favoriete land, wat is het ongeloofelijk mooi daar.
  Als je nog inspiratie nodig hebt:
  https://new.spotwalla.com/trip/21ed-1e050-b124/view
  https://new.spotwalla.com/trip/5734-41d34-c6b2/view
  Hier de routes die ik heb gereden en ze zijn super mooi, allemaal de moeite waard! Geniet ervan in elk geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.