#01 – Land van de fjords

5 reacties

 1. Geert Guchelaar schreef:

  We gaan het volgen. Alvast veel voorpret hier over je verslagen.

 2. Raymond Vermeer schreef:

  Veel plezier en veilige reis! Wij willen dit met 3 man volgend jaar doen. Dan naar de Noordkaap. Tentjes mee.

  • Ron Putting schreef:

   Insiders hebben mij verteld dat je naar de Noordkaap het beste de kustwegen kan volgen. Er is binnendoor een hoofdweg naartoe maar die hangt vol camera’s en schijnt retesaai te zijn

 3. Anja vd Plasse schreef:

  Veel plezier daar als je in de buurt vd Preikestolen komt en het is helder weer, ff naar boven wandelen en terug (4 uur ongeveer) het beste s ochtends vroeg of misschien eind vd middag ivm drukte. Het mooiste van Noorwegen is de zuid west kant tot aan Alesund ongeveer. Lofoten ook mooi maar dat ga je niet redden in die tijd. Wij vinden het een fantastisch mooi land. Je moet het net beetje treffen met het weer 😉

  • Ron Putting schreef:

   Dank! Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig. De Lofoten is me al van diverse kanten aangeraden. Misschien, als alles meezit, pak ik die 1000 km omhoog erbij. Wie weet. Wat weer betreft houd ik rekening met kou en regen. Als het dan meevalt heb ik mazzel en geniet ik dubbel. Ik hoop het prettig te kunnen beschrijven, dan genieten de lezers mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.