Wim Lubbers overleden

Een paar weken geleden is Wim Lubbers tot mijn grote spijt overleden op de leeftijd van 65 jaar. Wim was penningmeester van de MC Juggernaut en een rustige en serieuze vent. Na het uiteenvallen van Juggernaut heb ik Wim vrijwel nooit meer gezien. Wim leefde een tamelijk teruggetrokken leven dat hij deelde met zijn vriendin waar ik niet eens de naam van ken. Ik mocht hem graag. Zijn overlijden heeft me geraakt. Op de foto hieronder staat Wim helemaal links. Je kunt de foto klikken voor het volledige formaat.

C0032

1 reactie

  1. Patricia v Lankeren schreef:

    Pfffff…schok.Heb Wim bij toeval paar jaar geleden gezien..hij was bezig met een verhuizing bij het Mia van Iperenplein. In Rotterdam-Prinsenland. Vriendelijke man
    Triest…veels te jong
    Patricia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.