Mijn KTM na 5 maanden

Mijn KTM tot dusver…geen klachten. Het ding heeft nog geen valse klap gegeven of wat dan ook. Als ik dan iets zou moeten noemen: dat zadel, maar dat heeft Tijger Leathers in Den Haag keurig voor me gefixt. Geen klachten meer. De kilometerstand op dit moment is 18.100 km. Ik heb de brommer nu sinds begin maart, dus hij is 5 maanden oud. Ik vind het een nette score. Moet ik iets over olieverbruik roepen? Niks. Ik heb net gekeken maar de olie staat keurig tegen het bovenste streepje. Volgens Verpalen betekent dat dat ik hem erg netjes heb ingereden. Bloemen en gebak graag! Komt u maar………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.