Mijn KTM als marathonmotor in Moto73

Ik stond al eerder in Moto73. In 2015. Met mijn Triumph Speed Triple waar ik toen met grote tevredenheid op rondreed. Nu is het de beurt aan mijn KTM die bijna de 100k aan tikt (en er inmiddels overheen is). Een leuke ervaring. Hieronder het complete verhaal. Als je de tekst wilt lezen (downloaden of inzoomen kan niet) moet je me maar een bericht sturen, dan mail ik het bestand.

 

1 Response

  1. Jan van Eck schreef:

    Hoi Ton

    Zou graag het artikel willen ontvangen van jedeelname aan de marathon motor .ben zeer geïnteresseerd.
    Bij voorbaat dank met vriendelijke groet
    Jan van Eck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.