Mijlpaal(tje): 20.000 km op de KTM

De brommer moet nog precies een maand om het eerste jaar vol te maken, maar gisteren op de Lekdijk schoot me ineens de kilometerstand te binnen. Ik dacht, laat ik eens even kijken. En toen bleken er nog acht kilometer nodig om de twintigduizend vol te maken. Het gaat natuurlijk nergens over maar toch vind ik het speciaal. En dus heb ik in de gaten gehouden wanneer al die nullen tevoorschijn draaiden. Tijd voor een fotootje. De rit verder was natuurlijk bekend. Een tikkie fris met zo’n zeven graden. Daar heeft de KTM dus handvat- en zadelverwarming voor. En die stonden in standje Max. Je bent een watje of je bent het niet. Toch?

Verder valt er niet veel te melden. Op de weg terug naar huis een hagelbuitje. Daar merkte ik in m’n Goretex-pak weinig van. Het werd wel een beetje slipperig maar daar heeft de KTM een berg electronica voor. Om dat op te lossen. En dus klaag ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.